Location

Trout Creek, Summerland, BC

Description

GERRITS LAKESHORE RESIDENCE - Their next lakefront lot was sited in between two existing homes with high property line hedges. With our history of doing custom homes on a team approach, it made for the next, "out of the box" experience. This symmetrically balanced concept was conceived by us and detailed by the Gerrits. (Homescape Building & Design Inc.) I felt that there was an opportunity to create privacy and a panoramic view by moving the living level up to the second floor. We simply added an elevator into the design to bring the groceries up to the kitchen level. Once up at that level a completely different view presented itself. The half round deck concept allowed for a 180 degree view. We designed the garage with a separate guest suite above it, connected by an enclosed bridge.